Okładka | |
Tytuł | Podstawy techniki w przem.spoż. Dąbrowski WSiP |
Autorzy | Aleksander Dąbrowski |
ISBN | 8302071416 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 24.5 zł |
EAN | 9788302071416 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klas I i II technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy techniki.Rozdział wstępny obejmuje ogólne informacje o technice i jej rozwoju, normalizacji i komputeryzacji. Dalej podano wiadomości na temat wykonywania i odczytywania różnego rodzaju rysunków technicznych wykorzystywanych w technologii przetwórstwa spożywczego. Omówiono dokumentację techniczną, poszczególne części maszyn, materiały stosowane w urządzeniach przemysłu spożywczego, urządzenia kontrolno-pomiarowe, środki transportu, maszyny i urządzenia elektryczne oraz automatyzację procesów produkcyjnych. Dodatkowy opis wydania Strony: 228, Format: 18x26 cm, Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |