tel/fax. 32 204 41 61 tel. 693 059 501 Regulamin Polityka prywatności Dostawa i płatność Twój koszyk

Logowanie

Nazwa użytkownika:
(login lub adres e-mail)
Hasło:

Utwórz nowe konto Prześlij nowe hasło

księgarnia Świat Ucznia

Piątek, 26 kwietnia 2024

Książki

Podstawy techniki w przem.spoż. Dąbrowski WSiP

Okładka
TytułPodstawy techniki w przem.spoż. Dąbrowski WSiP
AutorzyAleksander Dąbrowski
ISBN8302071416
WydawnictwoWSiP
Cena24.5 zł
EAN9788302071416
Rok wydaniab.d.
OpisOpis
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klas I i II technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy techniki.Rozdział wstępny obejmuje ogólne informacje o technice i jej rozwoju, normalizacji i komputeryzacji. Dalej podano wiadomości na temat wykonywania i odczytywania różnego rodzaju rysunków technicznych wykorzystywanych w technologii przetwórstwa spożywczego. Omówiono dokumentację techniczną, poszczególne części maszyn, materiały stosowane w urządzeniach przemysłu spożywczego, urządzenia kontrolno-pomiarowe, środki transportu, maszyny i urządzenia elektryczne oraz automatyzację procesów produkcyjnych.

Dodatkowy opis wydania
Strony: 228, Format: 18x26 cm, Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa
Dostępność
brak
Do koszykaTowar niedostępny
© 2013-2015 Księgarnia Świat Ucznia Katowice

Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na akceptację plików cookies zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej.