Okładka | |
Tytuł | Produkcja piekarsko-ciastk cz 1 Ambroziak WSIP |
Autorzy | Ambroziak Zygmunt |
ISBN | 8302067471 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 40.5 zł |
EAN | 9788302067471 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska. r prezentuje w nim wiadomości na temat organizacji piekarstwa w Polsce i na świecie; omawia klasyfikację pieczywa i wyrobów ciastkarskich; podkreśla ich znaczenie w żywieniu człowieka; charakteryzuje surowce piekarskie i ciastkarskie; omawia sposoby ich magazynowania i przygotowania do produkcji; dużo uwagi poświęca nowoczesnej produkcji pieczywa. Dodatkowy opis wydania Strony: 312, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 1998, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |