tel/fax. 32 204 41 61 tel. 693 059 501 Regulamin Polityka prywatności Dostawa i płatność Twój koszyk

Logowanie

Nazwa użytkownika:
(login lub adres e-mail)
Hasło:

Utwórz nowe konto Prześlij nowe hasło

księgarnia Świat Ucznia

Sobota, 27 kwietnia 2024

Książki

Produkcja piekarsko-ciastk cz.2 Ambroziak WSiP

Okładka
TytułProdukcja piekarsko-ciastk cz.2 Ambroziak WSiP
AutorzyAmbroziak Zygmunt
ISBN8302071553
WydawnictwoWSiP
Cena38.4 zł
EAN9788302071553
Rok wydaniab.d.
OpisOpis
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska. muje zagadnienia z zakresu technologii i techniki produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach piekarskich, aparaturze oraz planowaniu i organizowaniu produkcji.

Dodatkowy opis wydania
Strony: 304, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 1999, oprawa broszurowa
Dostępność
brak
Do koszykaTowar niedostępny
© 2013-2015 Księgarnia Świat Ucznia Katowice

Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na akceptację plików cookies zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej.