Okładka | |
Tytuł | Kucharz małej gast - Organizacja, bezpiecz... WSiP |
Autorzy | Wojciech Żabicki |
ISBN | 8302094064 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 30.2 zł |
EAN | 9788302094064 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu ? organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.Uczy obowiązujących przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, umiejętności określania czynników wpływających korzystnie i szkodliwie na zdrowie i zdolność do pracy, ochrony zdrowia w czasie pracy zawodowej. Zapoznaje z obowiązkami kierownictwa zakładu pracy oraz pracowników i służby bhp. Uczy też rozpoznawania przyczyn wypadków, zagrożeń, szkodliwości i chorób zawodowych. Dodatkowy opis wydania Strony: 116, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |