Okładka | |
Tytuł | Kucharz małej gast - Podstawy rachunkowości WSiP |
Autorzy | Hanna Górska-Warsewicz |
ISBN | 8302094057 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 29.2 zł |
EAN | 9788302094057 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży. Dodatkowy opis wydania Strony: 268, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |