Okładka | |
Tytuł | Kucharz małej gast - Wyposażenie techniczne.. WSiP |
Autorzy | Wiesława Grzesińska |
ISBN | 8302091780 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 31.3 zł |
EAN | 9788302091780 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII jest przeznaczony do nauki przedmiotu - wyposażenie techniczne, w zawodzie kucharz małej gastronomii. Obejmuje zagadnienia w podziale na następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne, materiały konstrukcyjne w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie, urządzenia do sporządzania i ekspedycji napojów, wyposażenie uzupełniające oraz projektowanie zakładów gastronomicznych. Dodatkowy opis wydania Strony: 144, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |