Okładka | |
Tytuł | Technologia gast z towar podr dla kucharz 1 REA |
Autorzy | Małgorzata Konarzewska |
ISBN | 9788371419942 |
Wydawnictwo | REA |
Cena | 46.6 zł |
EAN | 9788371419942 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową i programem nauczania dla zawodu kucharz na poziomie technikum. Część pierwsza podręcznika zawiera wiadomości dotyczące: - bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, - prawa żywnościowego, - systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia: - procesy technologiczne, - przyprawy i zioła, - tłuszcze, - warzywa, ziemniaki, grzyby, - owoce, - mleko i jego przetwory - oraz jaja. Podręcznik zapewnia właściwy dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptur pozwoli uczniowi na szybkie przyswojenie wiedzy teoretycznej i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że autorka uwzględniła w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych. Dodatkowy opis wydania Strony: 336, Format: 16,5x23,5 cm, Rok wydania: 2012, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |