Okładka | |
Tytuł | Podstawy żywienia człowieka Flis WSiP |
Autorzy | Krystyna Flis, Wanda Konaszewska |
ISBN | 8302028670 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 32.6 zł |
EAN | 9788302028670 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka.Podano w niej podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych, funkcjach biologicznych i wartościach odżywczych. Omówiono zasady prawidłowego zestawienia jadłospisów dla różnych grup ludności z uwzględnieniem norm na energię i składniki odżywcze. Dodatkowy opis wydania Strony: 240, Format: 15x21 cm, Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |