tel/fax. 32 204 41 61 tel. 693 059 501 Regulamin Polityka prywatności Dostawa i płatność Twój koszyk

Logowanie

Nazwa użytkownika:
(login lub adres e-mail)
Hasło:

Utwórz nowe konto Prześlij nowe hasło

księgarnia Świat Ucznia

Wtorek, 16 kwietnia 2024

Książki

Mikrobiologia żywności Drewniak WSiP

Okładka
TytułMikrobiologia żywności Drewniak WSiP
AutorzyTeresa Drewniak, Emil Drewniak
ISBN8302071355
WydawnictwoWSiP
Cena31.5 zł
EAN9788302071355
Rok wydaniab.d.
OpisOpis
Wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów wraz z wykorzystaniem ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego. Podręcznik przeznaczony dla uczniów dwóch typów szkół - dla klasy I sz - wszystkich zawodów przemysłu spożywczego oraz dla klasy II liceum zawodowego, zawód: operator procesów technologicznych przemysłu spożywczego.

Dodatkowy opis wydania
Strony: 162, Format: 15x21 cm, Rok wydania: 1998, oprawa broszurowa
Dostępność
brak
Do koszykaTowar niedostępny
© 2013-2015 Księgarnia Świat Ucznia Katowice

Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na akceptację plików cookies zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej.