Okładka | |
Tytuł | Wyposażenie techniczne zakładów gastr...WSiP |
Autorzy | Witold Jastrzębski |
ISBN | 8302071201 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 42.6 zł |
EAN | 9788302071201 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja - żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe. Omówiono w niej budowę i działanie maszyn do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, do sporządzania i ekspedycji napojów, a także urządzeń chłodniczych i do mycia naczyń. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego. Dodatkowy opis wydania Strony: 280, Format: 21x30 cm, Rok wydania: 2009, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |