Okładka | |
Tytuł | Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2 |
Autorzy | Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek |
ISBN | 8389287625 |
Wydawnictwo | eMPi2 |
Cena | 15 zł |
EAN | 9788389287472 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje również techniki sporządzania zup i sosów oraz ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego. Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych). Dodatkowy opis wydania Strony: 144, Format: B5, Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |