Okładka | |
Tytuł | Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ |
Autorzy | Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek |
ISBN | 8389287526 |
Wydawnictwo | eMPi2 |
Cena | 13 zł |
EAN | 9788389287526 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz. Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych). Dodatkowy opis wydania Strony: 144, Format: B5, Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |