Okładka | |
Tytuł | Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP |
Autorzy | Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, |
ISBN | 9788302134814 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 44.3 zł |
EAN | 9788302134814 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania. Dodatkowy opis wydania Strony: 304, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |