Okładka | |
Tytuł | Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP |
Autorzy | Anna Kmiołek |
ISBN | 9788302135873 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 56.6 zł |
EAN | 9788302135873 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania. Dodatkowy opis wydania Strony: 288, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |