Okładka | |
Tytuł | Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP |
Autorzy | Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek |
ISBN | 9788302136320 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 56.6 zł |
EAN | 9788302136320 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania. Dodatkowy opis wydania Strony: 304, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |