Okładka | |
Tytuł | Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP |
Autorzy | Anna Kmiołek |
ISBN | 9788302135934 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 36.9 zł |
EAN | 9788302135934 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania. Dodatkowy opis wydania Strony: 152, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |