Okładka | |
Tytuł | Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP |
Autorzy | Bożena Granecka-Wrzosek |
ISBN | 9788302136344 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 50.4 zł |
EAN | 9788302136344 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania. Dodatkowy opis wydania Strony: 247, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |