Okładka | |
Tytuł | Technologia gastronom. z towarozn. 2 REA-WSiP |
Autorzy | Małgorzata Konarzewska |
ISBN | 9788302140792 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 44.1 zł |
EAN | 9788302140792 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ,,kucharz".Omawia ocenę towaroznawczą przetworów zbożowych, mięsa i podrobów zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza oraz sposoby ich wykorzystania w produkcji potraw. W tej części omówiono także sposoby przyrządzania ciast, zup i sosów gorących.Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz", uwzględnia obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej. Dodatkowy opis wydania Strony: 280, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |