tel/fax. 32 204 41 61 tel. 693 059 501 Regulamin Polityka prywatności Dostawa i płatność Twój koszyk

Logowanie

Nazwa użytkownika:
(login lub adres e-mail)
Hasło:

Utwórz nowe konto Prześlij nowe hasło

księgarnia Świat Ucznia

Czwartek, 25 kwietnia 2024

Książki

Technologia gastronom. z towarozn. 2 REA-WSiP

Okładka
TytułTechnologia gastronom. z towarozn. 2 REA-WSiP
AutorzyMałgorzata Konarzewska
ISBN9788302140792
WydawnictwoWSiP
Cena44.1 zł
EAN9788302140792
Rok wydaniab.d.
OpisOpis
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ,,kucharz".Omawia ocenę towaroznawczą przetworów zbożowych, mięsa i podrobów zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza oraz sposoby ich wykorzystania w produkcji potraw. W tej części omówiono także sposoby przyrządzania ciast, zup i sosów gorących.Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz", uwzględnia obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej.

Dodatkowy opis wydania
Strony: 280, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Dostępność
brak
Do koszykaTowar niedostępny
© 2013-2015 Księgarnia Świat Ucznia Katowice

Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na akceptację plików cookies zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej.