tel/fax. 32 204 41 61 tel. 693 059 501 Regulamin Polityka prywatności Dostawa i płatność Twój koszyk

Logowanie

Nazwa użytkownika:
(login lub adres e-mail)
Hasło:

Utwórz nowe konto Prześlij nowe hasło

księgarnia Świat Ucznia

Sobota, 20 kwietnia 2024

Książki

Technologia gastronom. z towarozn. 3 REA-WSiP

Okładka
TytułTechnologia gastronom. z towarozn. 3 REA-WSiP
AutorzyMałgorzata Konarzewska
ISBN9788302140808
WydawnictwoWSiP
Cena44.8 zł
EAN9788302140808
Rok wydaniab.d.
OpisOpis

Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ,,kucharz".
Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie różnych narodów oraz zasady przyrządzania potraw dietetycznych i organizowania przyjęć okolicznościowych. Liczne zdjęcia i schematy, tabele oraz receptury ułatwią przyswojenie wiedzy teoretycznej.
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz", uwzględniono obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej.

Dodatkowy opis wydania
Strony: 332, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Dostępność
brak
Do koszykaTowar niedostępny
© 2013-2015 Księgarnia Świat Ucznia Katowice

Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na akceptację plików cookies zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej.