Okładka | |
Tytuł | Technologia gastronom. z towarozn. 3 REA-WSiP |
Autorzy | Małgorzata Konarzewska |
ISBN | 9788302140808 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 44.8 zł |
EAN | 9788302140808 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ,,kucharz". Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie różnych narodów oraz zasady przyrządzania potraw dietetycznych i organizowania przyjęć okolicznościowych. Liczne zdjęcia i schematy, tabele oraz receptury ułatwią przyswojenie wiedzy teoretycznej. Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz", uwzględniono obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej. Dodatkowy opis wydania Strony: 332, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |