Okładka | |
Tytuł | Obsługa gości 1 (konsumentów) REA-WSiP |
Autorzy | Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja |
ISBN | 9788302140853 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 41.9 zł |
EAN | 9788302140853 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach ,,kelner" i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał stanowi pełne kompendium współczesnej wiedzy zawodowej ze szczególnym uwzględnieniem dokonujących się zmian i kierunków w obsłudze gości.Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodach ,,kelner" i ,,technik organizacji usług gastronomicznych".Treść wzbogacają liczne fotografie, rysunki i schematy pozwalające uczniom na lepsze przyswojenie omawianych zagadnień i opanowanie technik obsługi.Część 1. zawiera wiedzę z zakresu:- podziału, zasad funkcjonowania oraz wyposażenia zakładów gastronomicznych,- wizerunku pracownika obsługi,- postaw wobec gości,- zasad opracowywania kart menu,- technik przenoszenia i pielęgnacji zastawy stołowej,- zasad i metod obsługi gości,- kolejności oraz technik podawania potraw i napojów. Dodatkowy opis wydania Strony: 245, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |