Okładka | |
Tytuł | Wyposażenie zakładów gastr. i domowych REA-WSiP |
Autorzy | Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz |
ISBN | 9788302141072 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 42.6 zł |
EAN | 9788302141072 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.W podręczniku znajdziemy omówienie technicznych podstaw wyposażenia w gastronomii (materiały konstrukcyjne, opakowania w gastronomii, podstawy rysunku technicznego, podstawy maszynoznawstwa, oraz instalacje w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych), wykorzystania wyposażenia technicznego w procesie technologicznym (obróbka wstępna i termiczna, sporządzanie i ekspedycja napojów, chłodzenie i magazynowanie, transport i utrzymanie czystości) oraz projektowania i organizacji pracy w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych. Dodatkowy opis wydania Strony: 341, Format: 16,5x23,5 cm, Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |