Okładka | |
Tytuł | Wyposażenie tech. zakładów gastr. ZSZ REA-WSiP |
Autorzy | Małgorzata Konarzewska, Ewa Lada, Barbara Zielonka |
ISBN | 9788302140778 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 40.3 zł |
EAN | 9788302140778 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz małej gastronomii". Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie. Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych. Dodatkowy opis wydania Strony: 248, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |