Okładka | |
Tytuł | Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2 |
Autorzy | Anna Kmiołek |
ISBN | 9788302135897 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 39.3 zł |
EAN | 9788302135897 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania. Dodatkowy opis wydania Strony: 183, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |