Okładka | |
Tytuł | Technologia gastr. z towar.. 2 ZSZ REA-WSiP |
Autorzy | Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria K |
ISBN | 9788302141058 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 42.6 zł |
EAN | 9788302141058 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Część 2. podręcznika obejmuje następujące zagadnienia: mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawywegetariańskie i jarskie, kuchnia staropolska, polska współczesna i kuchnie regionalne.Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii i receptur, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. W podręczniku uwzględniono standardy wymagańegzaminacyjnych. Opracowano go zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz małej gastronomii". Dodatkowy opis wydania Strony: 208, Format: 20,5x26 cm, Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |