Okładka | |
Tytuł | Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3 |
Autorzy | Marzanna Zienkiewicz |
ISBN | 9788302135903 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 50.4 zł |
EAN | 9788302135903 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania. Dodatkowy opis wydania Strony: 184, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |