Okładka | |
Tytuł | Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA |
Autorzy | Renata Szajna, Danuta Ławniczak |
ISBN | 9788302147159 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 44.3 zł |
EAN | 9788302147159 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji i umiejętności niezbędnych do wykonywaniu zawodu kelnera; czynności związanych z obsługą gości; opracowywania karty menu; doradzania gościom w wyborze potraw i napojów; przyjmowania i rejestrowania zamówień gości; nakrywania stołu; dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów. Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami. Dodatkowy opis wydania Strony: 304, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |