Okładka | |
Tytuł | Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii REA-WSiP |
Autorzy | Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz |
ISBN | 9788302147364 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 50.4 zł |
EAN | 9788302147364 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazuje błędy najczęściej popełniane w obsłudze urządzeń.Podręcznik przybliża zagadnienia związane BHP i szczegółowo przedstawia reguły udzielania pierwszej pomocy. Przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych. Dodatkowy opis wydania Strony: 384, Format: 17,6x25 cm, Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |