Okładka | |
Tytuł | Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern. |
Autorzy | Katarzyna Kocierz |
ISBN | 9788302147371 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 43 zł |
EAN | 9788302147371 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych). Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.:
W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP oraz treści dotyczące PKZ (np. interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Podręcznik został wzbogacony licznymi ilustracjami i schematami przedstawiającymi najnowsze maszyny, urządzenia oraz sprzęt cukierniczy. Dodatkowy opis wydania Strony: 288, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |