Okładka | |
Tytuł | Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4 |
Autorzy | Maria Napiórkowska-Gzula, Barbara Steblik-Wlaźlak |
ISBN | 9788302150326 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 24.5 zł |
EAN | 9788302150326 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać kandydat na cukiernika. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.4, zostały przygotowane zgodnie z wymogami nowego egzaminu zawodowego. Dodatkowy opis wydania Strony: 112, Format: 17x24,2 cm, Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |