Okładka | |
Tytuł | Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie DIFIN |
Autorzy | Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska |
ISBN | 8372516466 |
Wydawnictwo | Difin |
Cena | 28 zł |
EAN | 9788372516466 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Głównym celem podręcznika jest przystępne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel. Liczne ćwiczenia służące kształtowaniu określonych umiejętności, postaw i zachowań pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania.Od 2008 roku podręcznik ten nosi tytuł Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy, zmiana tytułu była konieczna w celu uzyskania dopuszczeniapodręcznikado użyku szkolnego przez MEN.Nr dopuszczenia25/07 Dodatkowy opis wydania Strony: 270, Format: 16x23 cm, Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |