Okładka | |
Tytuł | Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10 REA-WSiP |
Autorzy | Renata Szajna, Danuta Ławniczak |
ISBN | 9788302150401 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 49.2 zł |
EAN | 9788302150401 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia. Dodatkowy opis wydania Strony: 368, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |