Okładka | |
Tytuł | Usługi gastronomiczne.Kwalifikacja T.15.3 REA-WSiP |
Autorzy | Renata Szajna, Danuta Ławniczak |
ISBN | 9788302150395 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 49.2 zł |
EAN | 9788302150395 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące działalności usługowej zakładów gastronomicznych, marketingu i planowania usług gastronomicznych, zasad kalkulacji rozliczania usług gastronomicznych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, systemów obsługi w zakładach gastronomicznych, wyposażenia do obsługi gości, przygotowania pracowników do obsługi gości, przygotowania sali restauracyjnej do obsługi gości, przebiegu obsługi gości w restauracji, metod obsługi gości, organizowania okolicznościowych przyjęć stojących, zasiadanych, mieszanych, organizowanie szkoleń i konferencji, organizowanie przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych. Dodatkowy opis wydania Strony: 504, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |