Okładka | |
Tytuł | Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15.1 cz.1 REA-WSiP |
Autorzy | Dorota Czerwińska |
ISBN | 9788302152580 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 36.9 zł |
EAN | 9788302152580 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia i zdrowia człowieka, roli składników pokarmowych w żywieniu człowieka, przemian składników odżywczych w organizmie człowieka, wody i jej znaczenia w żywieniu człowieka, gospodarki energetycznej organizmu, norm żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowania. Dodatkowy opis wydania Strony: 248, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |