Okładka | |
Tytuł | Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2 |
Autorzy | Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawic |
ISBN | 9788302150388 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 36.9 zł |
EAN | 9788302150388 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału. Dodatkowy opis wydania Strony: 192, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |