Okładka | |
Tytuł | Technologia gastron.z tow. cz.2 Kwal. T.6 REA-WSiP |
Autorzy | Małgorzata Konarzewska |
ISBN | 9788302147210 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 49.2 zł |
EAN | 9788302147210 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych. Dodatkowy opis wydania Strony: 496, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |