tel/fax. 32 204 41 61 tel. 693 059 501 Regulamin Polityka prywatności Dostawa i płatność Twój koszyk

Logowanie

Nazwa użytkownika:
(login lub adres e-mail)
Hasło:

Utwórz nowe konto Prześlij nowe hasło

księgarnia Świat Ucznia

Środa, 08 maja 2024

Książki

Technologia gastron.z tow. cz.2 Kwal. T.6 REA-WSiP

Okładka
TytułTechnologia gastron.z tow. cz.2 Kwal. T.6 REA-WSiP
AutorzyMałgorzata Konarzewska
ISBN9788302147210
WydawnictwoWSiP
Cena49.2 zł
EAN9788302147210
Rok wydaniab.d.
OpisOpis
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).
Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.


Dodatkowy opis wydania
Strony: 496, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Dostępność
brak
Do koszykaTowar niedostępny
© 2013-2015 Księgarnia Świat Ucznia Katowice

Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na akceptację plików cookies zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej.