Okładka | |
Tytuł | Organizowanie usług kelner. Kwal. T.10 ćw REA-WSiP |
Autorzy | Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja |
ISBN | 9788302150425 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 30.7 zł |
EAN | 9788302150425 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług gastronomicznych). Ćwiczenia takich zagadnień, jak: usługi gastronomiczne, promowanie usług gastronomicznych, kalkulacje, rozliczanie kosztów usługi gastronomicznej, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, kompetencje personalne i społeczne. Dodatkowy opis wydania Strony: 260, Format: 20,5x28,5 cm, Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |