Okładka | |
Tytuł | Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP |
Autorzy | Danuta Ławniczak, Renata Szajna |
ISBN | 9788302147357 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 44.3 zł |
EAN | 9788302147357 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego, sztuki barmańskiej, obsługi gości hotelowych, organizacji przyjęć. Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami. Dodatkowy opis wydania Strony: 280, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |