Okładka | |
Tytuł | Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15 |
Autorzy | Piotr Dominik |
ISBN | 9788302149764 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 49.2 zł |
EAN | 9788302149764 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia wzbogacone licznymi ilustracjami od zadań praktycznych, które uczeń ma wykonywać w czasie zajęć w szkolnej pracowni, poprzez uzupełniania tekstu, pytania otwarte i zamknięte, po propozycje projektów do realizowanie w trakcie wycieczek lub praktyk zawodowych. Książka kładzie nacisk na uważne wykonywanie zadań, zachęca ucznia do wnikliwej samooceny i skłania do wyciągania wniosków. Pracownia pomyślana jest jako podręcznik do praktycznej nauki zawodu, który ułatwi zastosowanie zdobytej na zajęciach teoretycznej wiedzy w praktyce. Publikacja może też stanowić cenny materiał powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminów. Dodatkowy opis wydania Strony: 159, Format: 20,5x28,5 cm, Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |