Okładka | |
Tytuł | Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6 |
Autorzy | Kmiołek-Gizara Anna |
ISBN | 9788302149757 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 49.2 zł |
EAN | 9788302149757 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami praktycznymi, które stanowią główny element publikacji. Książka skłania uczniów do krytycznej oceny własnych umiejętności, kładzie także duży nacisk na sprawną pracę w parach lub w grupach. Stanowi cenne wsparcie dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi ułatwia usystematyzowanie wiedzy oraz wykorzystanie informacji teoretycznych w praktyce, dzięki czemu skutecznie pomaga w szlifowaniu zawodowych umiejętności. Dodatkowy opis wydania Strony: 248, Format: 20,5x28,5 cm, Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |