Okładka | ![]() |
Tytuł | Higiena zawodowa dla szkół gastron Żabicki WSiP |
Autorzy | Wojciech Żabicki |
ISBN | 8302031243 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 21.9 zł |
EAN | 9788302031243 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis W książce podano podstawowe wiadomości z mikrobiologii,omówiono rolę drobnoustrojów i ich wpływ na organizm człowieka. Zaznajomiono z higienicznymi warunkami pracy i chorobami zawodowymi, które wiążą się z pracą w przemyśle gastronomicznym. Głowny nacisk położono na higienę produkcji i transportu oraz higienę osobistą personelu z punktu widzenia troski o zdrowie zarówno pracowników, jak i konsumentów. Ponadto uwzględniono wiadmości z ergonomii i fizjologii pracy oraz zagadnienia dotyczące pracy statycznej i dynamicznej. Dodatkowy opis wydania Strony: 136, Format: 15x21 cm, Rok wydania: 1998, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |