Okładka | |
Tytuł | Pracownia produkcji cukierniczej. Kwal.T.4 WSiP |
Autorzy | Magdalena Kaźmierczak |
ISBN | 9788302157424 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 49.2 zł |
EAN | 9788302157424 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące produkcji wyrobów cukierniczych. Wskazano najczęściej występujące wady gotowych produktów i półproduktów oraz błędy do nich prowadzące. Karty pracy zawierają bogactwo zadań praktycznych, które uczeń może wykonać w pracowni szkolnej. Wiele zadań doskonale nadaje się również do ćwiczeń w warunkach domowych. Podsumowanie kończące każdą kartę pracy zmusza do oceny otrzymanego wyboru. Pojawiające się w podsumowaniach pytania rozwijają umiejętności kreatywnego i krytycznego myślenia. Publikacja pomaga nabrać biegłości w produkowaniu wyrobów cukierniczych, która jest niezbędna, aby zdać część praktyczną egzaminu. Dodatkowy opis wydania Strony: 320, Format: 20,5x28,5 cm, Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |