Okładka | |
Tytuł | Obsługa konsumenta cz. 1 ZSZ Jargoń WSiP |
Autorzy | Ryszard Jargoń |
ISBN | 8302078446 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 38.1 zł |
EAN | 9788302078446 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis W części 1 książki podano wiadomości na temat rodzajów zakładów gastronomicznych, omówiono czynności pracowników w części handlowej zakładu i różne systemy obsługi. Omówiono także sposoby przygotowywania sali konsumenckiej do obsługi i czynności porządkowe. Wyjaśniono rodzaje i rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym, technikę noszenia tac i ogólne zasady serwowania dań w systemie a la carte, przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów. Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół zasadniczych - zawód: kelner, oraz dla uczniów liceów zawodowych - zawód: kelner-bufetowy. Dodatkowy opis wydania Strony: 260, Format: 14x20 cm, Rok wydania: 2000, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |