Okładka | |
Tytuł | Obsługa konsumenta cz. 2 ZSZ Jargoń WSiP |
Autorzy | Ryszard Jargoń |
ISBN | 8302078453 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 40.3 zł |
EAN | 9788302078453 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis W części 2 książki podano wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono technikę podawania napojów bezalkoholowych gorących i zimnych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć - bankietów, rolę cocktail-baru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół zasadniczych - zawód: kelner, oraz dla uczniów liceów zawodowych - zawód: kelner-bufetowy. Dodatkowy opis wydania Strony: 200, Format: 14x20 cm, Rok wydania: 2000, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |