Okładka | |
Tytuł | Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4. |
Autorzy | Piotr Dominik, Katarzyna Przybylska-Dominik |
ISBN | 9788302157127 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 36.9 zł |
EAN | 9788302157127 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis W podręczniku omówiono szczegółowo wymagania jakościowe dotyczące pieczywa. Wskazano błędy technologiczne prowadzące do konkretnych wad wytwarzanych produktów. Opisano rodzaje transportu wewnętrznego i zewnętrznego pieczywa. Dokładnie scharakteryzowano metody chłodzenia pieczywa. Przedstawiono metody zmniejszenia ubytku magazynowego. Omówiono metody krojenia i pakowania pieczywa. Przedstawiono liczne rodzaje krajalnic i mechanizmy ich działania. Zaprezentowano sposoby magazynowania pieczywa i typowe magazyny. Przedstawiono krytyczne punkty kontroli występujące na końcowym etapie produkcji pieczywa. Dodatkowy opis wydania Strony: 104, Format: 17x24 cm, Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |