Okładka | |
Tytuł | Surowce i technologia żywności cz. 2 WSiP |
Autorzy | Barbara Bijok, Franciszek Bijok, Aleksander Dąbek |
ISBN | 8302036019 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 22.47 zł |
EAN | 9788302036019 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis W podręczniku przedstawiono warunki magazynowania surowców roślinnych i zwierzęcych oraz zmiany zachodzące w nich podczas magazynowania. Zamieszczono informacje na temat procesów występujących w technologii żywności oraz poszczególnych metod utrwalania i konserwowania, a także opisano niektóre ciągi technologiczne w przemyśle spożywczym. Scharakteryzowano również różne rodzaje opakowań.Podręcznik dla uczniów klas II i III liceum zawodowego, zawód: operator procesów technologicznych przemysłu spożywczego. Dodatkowy opis wydania Strony: 316, Format: 15x21 cm, Rok wydania: 1997, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |