tel/fax. 32 204 41 61 tel. 693 059 501 Regulamin Polityka prywatności Dostawa i płatność Twój koszyk

Logowanie

Nazwa użytkownika:
(login lub adres e-mail)
Hasło:

Utwórz nowe konto Prześlij nowe hasło

księgarnia Świat Ucznia

Piątek, 21 stycznia 2022

Książki

Surowce i technologia żywności cz. 2 WSiP

Okładka
TytułSurowce i technologia żywności cz. 2 WSiP
AutorzyBarbara Bijok, Franciszek Bijok, Aleksander Dąbek
ISBN8302036019
WydawnictwoWSiP
Cena22.47 zł
EAN9788302036019
Rok wydaniab.d.
OpisOpis
W podręczniku przedstawiono warunki magazynowania surowców roślinnych i zwierzęcych oraz zmiany zachodzące w nich podczas magazynowania. Zamieszczono informacje na temat procesów występujących w technologii żywności oraz poszczególnych metod utrwalania i konserwowania, a także opisano niektóre ciągi technologiczne w przemyśle spożywczym. Scharakteryzowano również różne rodzaje opakowań.Podręcznik dla uczniów klas II i III liceum zawodowego, zawód: operator procesów technologicznych przemysłu spożywczego.

Dodatkowy opis wydania
Strony: 316, Format: 15x21 cm, Rok wydania: 1997, oprawa broszurowa
Dostępność
brak
Do koszykaTowar niedostępny
© 2013-2015 Księgarnia Świat Ucznia Katowice

Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na akceptację plików cookies zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej.