Okładka | ![]() |
Tytuł | Technologia gastron. z towarozn. cz.3 Procner WSiP |
Autorzy | Flis Krystyna, Procner Aleksandra |
ISBN | 8302041655 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 32.6 zł |
EAN | 9788302041655 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza. Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów oraz sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów, a także potraw dietetycznych. Dodatkowy opis wydania Strony: 256, Format: 15x21 cm, Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |