tel/fax. 32 204 41 61 tel. 693 059 501 Regulamin Polityka prywatności Dostawa i płatność Twój koszyk

Logowanie

Nazwa użytkownika:
(login lub adres e-mail)
Hasło:

Utwórz nowe konto Prześlij nowe hasło

księgarnia Świat Ucznia

Czwartek, 27 stycznia 2022

Książki

Technologia gastron. z towarozn. cz.3 Procner WSiP

Okładka
TytułTechnologia gastron. z towarozn. cz.3 Procner WSiP
AutorzyFlis Krystyna, Procner Aleksandra
ISBN8302041655
WydawnictwoWSiP
Cena32.6 zł
EAN9788302041655
Rok wydaniab.d.
OpisOpis
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza.
Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów oraz sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów, a także potraw dietetycznych.

Dodatkowy opis wydania
Strony: 256, Format: 15x21 cm, Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Dostępność
brak
Do koszykaTowar niedostępny
© 2013-2015 Księgarnia Świat Ucznia Katowice

Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na akceptację plików cookies zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej.