Okładka | |
Tytuł | Technologia gastron. z towarozn. cz.2 Procner WSiP |
Autorzy | Krystyna Flis, Aleksandra Procner |
ISBN | 8302028625 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 35.8 zł |
EAN | 9788302028625 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II technikum, zawód: technik żywienia, specjalność; technologia i organizacja żywienia. Została opracowana na podstawie programu nauczania P-41313-2/82 z dn. 20 X 1982 r. oraz instrukcji programowej P-41313-2/86 z dn. 17 VII 1986 r. w niej ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny. Dodatkowy opis wydania Strony: 296, Format: 14x20 cm, Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |