Okładka | |
Tytuł | Technologia żywności cz.2 Dłużewski WSiP |
Autorzy | Anna Dłużewska, Mieczysław Dłużewski |
ISBN | 8302079764 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 44.9 zł |
EAN | 9788302079764 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód - technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności. W części 2. omówiono operacje i procesy jednostkowe wykonywane w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi. Dodatkowy opis wydania Strony: 420, Format: 18x26 cm, Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |