Okładka | |
Tytuł | Technologia żywności cz.3 Jarczyk WSiP |
Autorzy | Andrzej Jarczyk |
ISBN | 8302079771 |
Wydawnictwo | WSiP |
Cena | 32.6 zł |
EAN | 9788302079771 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy III technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności. Część 3. podręcznika zawiera wiadomości z zakresu higieny produkcji żywności oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców i warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków oraz przemysłu cukrowniczego. Dodatkowy opis wydania Strony: 216, Format: 18x26 cm, Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |