Okładka | |
Tytuł | Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V Działalność |
Autorzy | Karol Krajewski (red.), Anna Sawicka-Muchewicz (r |
ISBN | 9788389184764 |
Wydawnictwo | Format-AB |
Cena | 33.8 zł |
EAN | 9788389184764 |
Rok wydania | b.d. |
Opis | Opis Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, opracowaną na podstawie rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach, oraz uwzględnia stan prawny z lutego 2016 r. Niniejszy podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy, tak by uczeń zdobył umiejętności niezbędne do prowadzenia działalności gospodarczej w gastronomii. Treść merytoryczną podręcznika wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Wiedza teoretyczna została wsparta licznymi przykładami wskazującymi na różnorodne sposoby jej praktycznego zastosowania. Polecamy tę publikację nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w gastronomii. Dodatkowy opis wydania Strony: 322, Format: 17,6x25 cm, Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa |
Dostępność | brak |
Do koszyka | Towar niedostępny |